Verzending
Wij houden u graag op de hoogte over de status van uw bestelling. U ontvangt dan ook bij elke statuswijziging een e-mail van ons om u hierover te informeren.

Levertijden
Bij al onze producten staat de verwachte levertijd vermeld. Indien wij een product zelf in voorraad hebben is de verwachte levertijd 1-3 werkdagen. In principe zjin onze printjes altijd in voorraad, wij printen deze echter op bestelling. De levertijd van onze prints is dan ook altijd 2-5 werkdagen. Hebben wij zelf iets niet op voorraad dan is de verwachte levertijd 3-7 werkdagen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen. Heel soms lukt dat niet binnen de verwachte levertijd vanwege onmacht. U wordt hierover dan altijd geïnformeerd zodat u op de hoogte blijft.

Track & trace
Wanneer u pakket is aangemeld voor de bezorging ontvangt u hiervan een e-mail met track & trace code waarmee u uw pakket kunt volgen. Zowel PostNL als DPD bezorgen uw pakket doorgaans de eerstvolgende werkdag. Het kan zo zijn dat dit door onverwachte omstandigheden niet lukt. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. De bezorger zal zijn of haar best doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Indien verzending met DPD of PostNL op een bepaald moment geen optie is wijken wij uit naar DHL.

Verzendkosten binnen NL (DPD of PostNL)
Brievenbuspakket 0-2kg €4,95
Pakketpost €5,95

Waarom geen gratis verzending?
De reden waarom wij geen gratis verzending aanbieden is eigenlijk heel simpel. De kosten die wij maken om uw pakket te versturen moeten hoe dan ook betaald worden want zoals u weet bezorgt PostNL en DPD helaas niet gratis. Veel andere webwinkels kiezen er voor om deze verzendkosten te 'verstoppen' in de kosten van de producten. Wij hebben er voor gekozen om dat niet te doen. Want wanneer wij dat zouden doen en u een grote bestelling plaatst betaalt u in feite meer verzendkosten dan iemand die maar een paar producten koopt en dat vinden wij niet eerlijk. Wij houden het graag transparant zodat u precies weet waar u voor betaald.

Bezorging
Uw pakket wordt 1 keer aangeboden door de bezorger van PostNL of DPD. Indien mogelijk wordt uw pakket bij de buren afgeleverd wanneer u zelf niet thuis bent. Wanneer zowel u als de buren niet aanwezig zijn wordt het pakket bezorgd bij het dichtstbijzijnde pakketpunt afgeleverd waarna u 2 weken de tijd heeft om uw pakket hier af te halen. U ontvangt dan een briefje in de brievenbus met extra informatie. 

Uw bestelling wijzigen of annuleren?
Bent u iets vergeten en is uw bestelling nog niet verstuurd? Dan kunt u uw bestelling nog wijzigen of annuleren. Dit kan door contact op te nemen met onze klantenservice.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password