Wat vervelend dat u niet tevreden bent over uw ervaring met dB Products! Wij doen er graag alles aan om uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op per e-mail, telefoon of reguliere post. Beschrijf uw klacht zo precies mogelijk, zodat wij u goed kunnen helpen. Indien het om een beschadiging gaat ontvangen wij ook graag foto's ter beoordeling.

U kunt ons bereiken via:
E-mail: info@dbproducts.nl
Telefoon: 06 510 042 97 (ma-vrij / 08:30-18:00)

Liever uw klacht per post toesturen? Dat kan naar:

dB Products
L.Springerstraat 12
1992BW Velserbroek

Procedure
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij proberen uw klacht binnen 24 uur te beantwoorden. Wanneer u ons op vrijdag of in het weekend e-mailt, kan het iets langer duren. Wanneer wij extra tijd nodig hebben om uw klacht op te lossen, laten wij u dit uiteraard weten. Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password