Ritrama Ri-Mark M300 Event - 316 Shining Orange

  Ritrama M300 - mat vinyl

  Monomeer mat
  RIMARKM300

  De Ritrama Ri-Mark M300 is een matte monomeer zelfklevende vinylfolie. Deze folie is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen voor korte tot middellange termijn en het best te gebruiken op vlakke ondergronden.

  De ideale instapfolie voor het maken van stickers.

  Ben je op zoek naar zelfklevend vinyl voor het bestickeren van auto's dan én moet dit lang mooi blijven? Dan raden wij aan om een hogere kwaliteit folie te gebruiken.

  Afmeting folie 30x100cm. Bestel je meerdere meters? Dan ontvang je deze aan elkaar op een rol.

  € 1,50
  Inclusief BTW
  Kleur
  Aantal
  Niet op voorraad, levertijd 3-7 werkdagen

  Wat is vinylfolie nu eigenlijk?
  Vinylfolie is een zelfklevende folie waarmee je zelf stickers kunt maken middels bijvoorbeeld een snijplotter. Vinylfolie wordt veel gebruikt voor het personaliseren van diverse producten.

  Waar kun je vinylfolie op plakken?
  Vinylfolie kun je gebruiken op diverse ondergronden zoals hout, glas, metaal, plastic en nog veel meer.

  Is vinylfolie watervast?
  Ja, vinylfolie is watervast en kan dus ook buiten gebruikt worden. 

  Is er een slechte vinylfolie?
  Nee, er is geen slechte vinylfolie. Wel zijn er diverse soorten en ook kwaliteiten folies op de markt. Zo heeft elke folie specifieke eigenschappen en is daarmee de één beter geschikt voor korte toepassingen zoals reclame-uitingen en de ander beter geschikt om bijvoorbeeld een auto of boot mee te bestickeren. Let wel dat iedereen zijn eigen favoriete merk heeft. Zo werkt de één het fijnst met Ritrama vinylfolie, terwijl de ander juist heel fijn werkt met een ander merk. Dat wil niet zeggen dat het andere merk slecht is, maar dat jij liever met het andere merk werkt.

  Wat heb ik nog meer nodig voor het maken van stickers?
  Voor het overdragen van de sticker op het gewenste materiaal, bijvoorbeeld glas, heb je applicatiefolie/tape nodig. Je snijdt eerst je ontwerp met je plotter of een mesje. Pelt vervolgens alle overige materiaal wat je niet wilt gebruiken weg en vervolgens plak je de applicatiefolie op je sticker. Nu kun je de zogenoemde backing, het papieren laagje achter de vinylfolie, verwijderen en is je sticker klaar om te plakken. Naast applicatiefolie is een rakel ook aan te raden. Hiermee kun je de sticker goed aandrukken op de te plakken ondergrond en kun je eventueel bubbels mee verwijderen.

  Ik wil textiel bedrukken. Kan dat met vinylfolie?
  Nee, helaas is dat niet mogelijk. Om kleding te bedrukken heb je een textielfolie, ook wel flexfolie nodig. Deze folie bevestig je middels hitte op het textiel. Op deze manier kun je het textiel ook gewoon wassen. Textielfolie is er in heel veel soorten en kleuren dus er is voor elk idee wel een geschikte folie.

  RIMARKM300

  New Account Register

  Already have an account?
  Log in instead Of Reset password